медовуха
Календар подій

Міднародний конкурс на кращу медовуху запрошує учасників

24-26 лютого 2022 року, у Варшаві (в отеле Novotel Warszawa Centrum, Marszałkowska 94) пройде міжнародний конкурс на краще медове вино.

Організатором заходу є група «Kings of Mead». Її керівники Матеуш Блащик та Кшиштоф Ярек вже кілька років ведуть популярний канал  на YouTube пов’язаний з виробництвом медовухи. У 2018 році вони вирішили піти далі та у співпраці з EMMA (Європейська асоціація медоїдів) взялися за організацію змагань Mead Madness.

В рамках заходу учасники зможуть послухати лекції фахівців і експертів цієї справи, а також прийняти участь в дегустації медів і питного меду з різних куточків світу та поспілкуватися з їх виробниками. Ці дві неформальні дегустаційні зустрічі  відбудуться 25 та 26 лютого під час вечері у готелі. 

Цього року переможець буде визначатися серед професійних (комерційних) медоварів (PRO) і серед домашніх медоварів (HOME). Минулого року найкращим домашнім медоваром виявився бджоляр з Польщі Ярослав Окульський, кращою комерційною маркою стала гольдська «Бочет».  

Інформація для учасників: реєстрація медового вина – до 31.01.2022, відправка – до 12.02.2022, конкурс – 24-25 лютого 2022, оголошення результатів – 26.02.2022.

Детальна інформація про конкурс на сайтах www.meadmadnesscup.com та www.emmconference.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.